På Nibble gård 12 km nordost från Västerås finns möjlighet att spela Farmersgolf®, ett roligt familjespel som passar både stora och mindre sällskap, barn, unga och vuxna. Farmersgolf vänder sig mot familjer, kompisgäng, kickoff, företagsavslutning mm. Ett enkelt sätt att vara ute i vacker natur och ha roligt. En runda på 10-hålsbanan tar ca 1 ½ – 2 timmar. Minst 2 deltagare och högst 5 i varje lag, är ni en större grupp så går det bra att dela upp sig i flera lag. Observera att toalett och banan EJ är funktionsnedsättningsanpassad, då aktiviteten innebär att gå i hagmark.

Kostnad för en runda är:
90 kr per vuxen
70 kr för ungdomar 12–18 år
gratis för barn upp till 12 år

Farmersgolf® (Boerengolf™)

Banans öppettider

Banan är öppen juni till september och vi rekommenderar gruppstorlek om ca 5 personer. Vi rekommenderar långbyxor och täcktaskor, då banan är i hagmark och det förekommer högt gräs.

Hitta hit

Tillberga Nibble 725 95 Västerås, eller sök på Nibble Lantbruk

Bokningsformulär

Betalning & Avbokning

Betalning sker via Swish vid bokningstillfället, till Nibble (123 083 86 31) och skriver i meddelandet GOLF. Vi skickar en orderbekräftelse på att vi mottagit din bokning och betalning genom mail eller sms.

Vid avbokning samma dag återbetalas 50% av beloppet tillbaka, och vid tidigare avbokning återbetalas 100% av bokningssumman. Vid avbokning vänligen uppge kontouppgifter för återbetalning.

Har du övriga frågor?

Kontakta Louise Daving Götberg, 0705-191703, louise@nibble.se

Tänk på att hålla avstånd i rådande omständigheter och uppvisas symptom så ber vi er stanna hemma tills dess att ni är symptomfria.