Farmersgolf® (Boerengolf™)

På Nibble gård 12 km nordost från Västerås finns möjlighet att spela Farmersgolf®, ett roligt familjespel som passar både stora och mindre sällskap, barn, unga och vuxna. Farmersgolf vänder sig till familjer, kompisgäng, kickoff, företagsavslutning mm. Ett enkelt sätt att vara ute i vacker natur och ha roligt. En runda på 10-hålsbanan tar ca 1 ½ – 2 timmar. Minst 2 deltagare och högst 5 i varje lag, är ni en större grupp så går det bra att dela upp sig i flera lag.

Observera att toalett och banan EJ är funktionsnedsättningsanpassad.

Banan öppnar till våren. Håll utkik för mer information.

Banans öppettider

Banan är öppen juni till september och vi rekommenderar gruppstorlek om ca 5 personer. Vi rekommenderar långbyxor och täckta skor, då banan är i hagmark och det förekommer högt gräs.

Större grupp?

Vi har möjlighet att skräddarsy en lösning för just er grupp (Max 30 personer), med allt ifrån fika, grill-lunch, kaffe och/eller glass.

Boka genom Louise, vars uppgifter du finner längre ner på sidan.

Hitta hit

Tillberga Nibble 725 95 Västerås, eller sök på Nibble Lantbruk

Priser

En runda Farmersgolf (normala öppettider dagtid):
90 kr per vuxen
70 kr för ungdomar 12–18 år
gratis för barn upp till 12 år

Större grupp som vill spela senare eftermiddag/kväll?

Kolla med oss när ni skickar er bokningsförfrågan. Vi löser det mesta!

Bokningsformulär

Betalning & Avbokning

Betalning sker via Swish vid bokningstillfället, till Nibble (123 083 86 31) och skriver i meddelandet GOLF. Vi skickar en orderbekräftelse på att vi mottagit din bokning och betalning genom mail eller sms.

Vid avbokning samma dag återbetalas 50% av beloppet tillbaka, och vid tidigare avbokning återbetalas 100% av bokningssumman. Vid avbokning vänligen uppge kontouppgifter för återbetalning.

Har du övriga frågor?

Kontakta Louise Daving Götberg, 0705-19 17 03, louise@nibble.se

Tänk på att hålla avstånd i rådande omständigheter och uppvisas symptom så ber vi er stanna hemma tills dess att ni är symptomfria.