Nibble Gårdsgris är som bekant grisuppfödare och familjen har varit detta under många år. Det har inneburit att Vi på Nibble har visat runt allt ifrån butiksmedarbetare, skolklasser till nyfikna barnfamiljer hur en Nibble-gris växer upp. I och med alla dess gårdsbesök så har idén om att skapa en mötesplats på gården tagit form. Vi vill kalla konceptet ”Nibble Mötesplats”, där vi kan erbjuda mer än en upplevelse. På så sättet så bjuder vi in fler att besöka oss på Nibble och således upplevelsen av att besöka ett aktivt lantbruk.

Farmersgolf ®, Konferens  och Studiebesök.

Vi finns på Tripadvisor, vi vill såklart att ni lämnar ett omdöme!

Farmersgolf

Farmersgolf® dateras från 1200-talets Skottland och Holland och är ett spel, likt vanlig golf, fast med klubbor i form av en träsko på skaft där man använder en mjuk liten handboll för att slå sig runt på de 10-hål som banan är uppbyggd av. Det är ett roligt familjespel som passar både stora och mindre sällskap, barn, unga och vuxna. En runda tar ca 1 timma, där målet är att ta sig runt på så få slag som möjligt.

Pris

90 kr per person
20 kr för barn upp till 8 år

Öppettider 

Vi öppnar banan 22 Maj

Företag/grupp/kickoff mm skickar bokningsförfrågan genom att maila lena@nibble.se

Skräddarsydd lösning

Vi har möjlighet att skräddarsy en lösning för just er grupp, med allt ifrån fika, grill-lunch, kaffe och/eller glass.

Att tänka på

Vi rekommenderar långbyxor och täckta skor, då banan är i hagmark och det förekommer högt gräs. Observera att toalett och banan INTE är anpassad för er med funktionsnedsättning. Det går att nå golfstugan enkelt då den ligger på en plattare del i hagen, nära parkeringen.

Konferens

På Nibble finns denna studio, från början byggt för just det ändamålet, att spela in och producera musik. När man kliver upp för trappan och blickar ut igenom det stora panoramaglas som visar hela Nibble med jordbruksmark, förstår man vart kreativiteten kommer ifrån, den lugna och fria utsikten. Detta är gårdens enda konferens som är komplett utrustad med det som en modern anläggning har, Snabbt WiFi, smart-TV, konferens-kamera och skrivare allt som man med lätthet kan navigera i. Allt som ni kan tänkas att behöva för ert möte.

På grund av sin litenhet och plats på landet, så passar sig studion alldeles utmärkt för en avdelningsgrupp, strategigrupp, litet mindre företag eller förening som skulle behöva en en ostörd plats för några timmar. Med max 10 personer, är huset uppdelat i en konferensdel, med den bästa tänkbara tekniken. I panoramaglasrummet äter- och fikar gruppen, en mycket uppskattad utsikt över Bocksjön och Nibbles åkrar.

Hungrig?

Vi samarbetar med ArosCatering som såklart serverar mat gjort på Nibbles råvaror. Är ni intresserade av detta så hjälper vi er att hitta en passande lösning.

Studiebesök

Det är för oss mycket viktig del i att bara grisuppfödare att kunna visa upp det vi gör dagligen. Det betyder att vi tycker det är viktigt att ta oss tiden att berätta, visa och lära ut hur en grisuppfödning i modern tid ser ut. Vi är ju såklart lite speciellt stolta över vårt alldeles unika koncept Nibble Gårdsgris, som ni kan läsa mer om under fliken Om Nibble – Nibble Gårdsgris

Vi ser gärna att ni är en grupp om minst 8 personer.

Betalning

Betalning sker på plats i klubbstugan. All betalning sker med Swish, då vi inte kan hantera några kontanter.

Våra Sponsorer

     

 


Hitta hit & kontakta oss

Tillberga Nibble 725 95 Västerås, eller sök på Nibble Lantbruk

Kontakta Lena Lindahl, 070 519 17 04, lena@nibble.se  

Sven-Erik, 070 519 17 05 info@nibble.se