På Nibble gård 12 km nordost från Västerås finns möjlighet att spela Farmersgolf®, ett roligt familjespel som passar både stora och mindre sällskap, barn, unga och vuxna. Ett enkelt sätt att vara ute i vacker natur och ha roligt. En runda på 10-hålsbanan tar ca 1 ½ – 2 timmar, där målet är att ta sig runt på så få slag som möjligt.

Öppettider

Öppettider

Farmersgolfbanan har stängt för säsongen och öppnar åter nästa vår.

Nibble tackar för en fin säsong! 

Priser

90 kr per vuxen
70 kr för ungdomar 12–18 år
gratis för barn upp till 12 år

 

Större grupp?

Vi har möjlighet att skräddarsy en lösning för just er grupp, med allt ifrån fika, grill-lunch, kaffe och/eller glass.

Boka genom oss direkt via telefon eller mail, vars uppgifter du finner längre ner på sidan.

Bokningsformulär

Betalning & Avbokning

Våra Sponsorer

Betalning sker via Swish vid bokningstillfället, till Nibble (123 083 86 31) och skriver i meddelandet GOLF. Vi skickar en orderbekräftelse på att vi mottagit din bokning och betalning genom mail eller sms.

Vid avbokning samma dag återbetalas 50% av beloppet tillbaka, och vid tidigare avbokning återbetalas 100% av bokningssumman. Vid avbokning vänligen uppge kontouppgifter för återbetalning.

     

 


Kontakta Lena Lindahl, 070 519 17 04, lena@nibble.se  

Sven-Erik, 070 519 17 05 info@nibble.se

Att tänka på,

Vi rekommenderar långbyxor och täckta skor, då banan är i hagmark och det förekommer högt gräs. Observera att toalett och banan EJ är funktionsnedsättningsanpassad. Tänk på att hålla avstånd i rådande omständigheter och uppvisas symptom så ber vi er stanna hemma tills dess att ni är symptomfria. Vi rengör klubborna efter varje spel.

Hitta hit

Tillberga Nibble 725 95 Västerås, eller sök på Nibble Lantbruk