Fransk fläskgryta med dragon och dijonsenap
• 800 g tärnat eller strimlat Nibble fläskkött
• 1 gul lök
• 150 g hela små champinjoner
• 1 klyfta vitlök
• 2-3 msk dijonsenap
• 4 dl kalvfond (färdigspädd)
• 2 dl vispgrädde
• 1 dl vitt vin
• 1 kruka färsk dragon
• salt och peppar
• ev. maizenamjöl
Plocka hela blad av dragonen. Bryn köttet. Salta, peppra och tillsätt kalvfond, vitt vin och hälften av dragonen. Koka tills köttet börjar bli mört ca: 30 minuter. Bryn under tiden lök, champinjoner och vitlök i en panna. Blanda ner i grytan tillsammans med grädde och senap. Koka 10 minuter och red vid behov med maizena. Vänd ned den andra halvan av dragonen strax före servering. Fräs färska potatisgnocci som tillbehör (finns att köpa färdiga i affären).