Martin och Servera är en av Sveriges ledande restauranggrossister, där nu Nibble gårdsgris har förmånen att vara en av deras leverantörer. Tillsammans med Martin & Cervera kan vi nå ett stort område med vårat kvalitetskött och göra det enklare för dig som driver restaurang eller storkök att kunna erbjuda kött av högsta kvalitet, producerat med kärlek och omtanke.

Nibble Gårdsgris har med Gudruns AB ett mycket nära och fruktbart samarbete. Varje vecka distribueras vårt griskött och chark till alla butiker. Till jul rimmas och kokas alla skinkor av Gudruns. Vi får mycket uppskattning av det arbetet. Utveckling av chark och andra förädlade produkter görs i samverkan med Gudruns personal. Det är en stor fördel att kunna samarbeta med ett stabilt familjeföretag med utbyggd försäljning och distribution.

Menigo är leverantör av varor för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Nibble Gårdsgris går att beställa från en av Sveriges ledande matleverantörer. Tillsammans med Menigo kan Nibble nå ett stort område med vårt kvalitetskött. Förutom vanligt griskött finns chark med bara Nibble Gårdsgris. Menigo säljer även Nibbles lufttorkade sortiment av skinka, karré, ytterfilé och salami. Svensk kvalité med italiensk tradition.

Nibble Gårdsgris har förmånen att finnas på Grantelius sortimentlista. Där finns möjlighet att få färskt griskött varje vecka. Dessutom är Grantelius vårt ansikte vad gäller lufttorkade produkter i Stockholm. 2007 började vi i Nibble fundera; kan man göra fantastiskt goda lufttorkade varor i Italien, borde vi med italiensk hjälp kunna göra det i Sverige? Ett samarbete inleddes med Riccardo Subissati i Toscana och nu finns det lufttorkad skinka, karré, ytterfilé och salami där Nibble har förmånen att ha Grantelius som vår återförsäljare i Stockholm.

Mälardalens Frukt & Grönt är ett företag i Västerås som ombesörjer leverans av närproducerade varor runt Mälardalen. Nibble Gårdsgris har förmånen att vara en av deras leverantör av chark och lufttorkade varor. Vi kan genom våra utvalda samarbetspartners nå hela Mälardalen.